Spolkové akce

Připravujeme - září 2018

Na sobotu 15.9.2018 je připravován výlet do Dolního Rakouska s cílem navštívit Maissau - Muzeum ametystů, baziliku Maria Dreieichen a zámek Rosenburg. Pozvánka s pokyny bude rozesílána až v průběhu měsíce červenec.

Připravujeme - květen 2018

na sobotu 19. května 2018 je zamluven bus pro 30 osob pro spolkový výlet do Jindřichova Hradce. Projdeme se po městě, navštívíme Dům Gobelínů, zámek a muzeum. Veškeré podrobnosti a pokyny budou členům rozeslány na maily do 19.4.

Připravujeme - duben 2018

Upozorňujeme všechny naše spolkové členy i jejich známé, že od dubna 2018 se již nebudou konat naše pravidelná spolková setkávání v kavárně Daniela. Majitelka - paní Dagmar, zrušila salonek. Budeme tedy hledat jiné vhodné prostory a doufáme, že se vše podaří během měsíce dubna vyřešit.

Snad vyřešeno - co se týká data 17.duben 2018 - upřesnění viz v sekci Spolková setkání.

Připravujeme - leden 2018

V úterý 16. ledna 2018 se od 14. hodin v sále Státního okresního archivu České Budějovice (Rudolfovská 40) uskuteční přednáška Ing. Jany Tiché (ředitelka českobudějovické Hvězdárny a planetária) na téma "Betlémská hvězda". Všechny zájemce prosíme o dochvilnost, předpokládaný konec kolem 16. hodiny. Vstup volný. Akce byla ohlášena na prosincovém spolkovém vánočním posezení, informace je uveřejněna i v prosincové OT.

Pozvánka ZDE

UPOZORNĚNÍ

Na základě rozhodnutí spolkového výboru bude na každou spolkovou akci, na kterou se zajistí doprava (nebo rezervace vstupenek), vybírána nevratná záloha.