Spolkové akce

Připravujeme 2020

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VALNÁ HROMADA,

která byla naplánována na sobotu 12. 10. 2019 a proběhla opět v Třeboni, ve Schwarzenberském sále, přinesla jednu zásadní změnu. Na základě platné volby na postu místopředsedy spolku    vystřídala Dianu Šmajclovou paní Mgr. Jana Kadlecová. Paní Šmajclová na vlastní žádost rezignovala rovněž na funkci člena spolkového výboru i redakční rady časopisu OT a stala se pouze řadovým členem HSSCH.

Veškeré dotazy na spolek adresujte na oficiální adresu  hsschwarzenberg@seznam.cz , do které má přístup předseda spolku, místopředseda i ostatní zvolení členové spolkového výboru.

Zda budou tyto spolkové webové stránky nadále funkční (mail na správce těchto stránek je Vám stále k dispozici - viz kontakty) nebo bude v provozu pouze web s doménou "hss.barok.org",  rozhodne spolkový výbor na počátku nového kalendářního roku.

UPOZORNĚNÍ

Na základě rozhodnutí spolkového výboru bude na každou spolkovou akci, na kterou se zajistí doprava (nebo rezervace vstupenek), vybírána nevratná záloha.