Spolková setkání

SPOLKOVÁ SETKÁNÍ  - DRUHÉ POLOLETÍ 2017

Spolková setkání na druhou polovinu tohoto roku jsou stanoveny do Kavárny paní Dagmary na úterky - 18. červenec; 15. srpen; 19. září; 17. říjen; 14. listopad; 19. prosinec. Rezervace salonku je od 15.00 hodin. V časopise Obnovená tradice jsou termíny uveřejněny na první straně, hned pod Obsahem.

SPOLKOVÁ SETKÁNÍ - PRVNÍ POLOLETÍ 2017

Tradiční spolková setkání se uskuteční opět v salonku paní Dagmary (přízemí pasáže Daniela, proti českobudějovickému OD Prior)

KDY: vždy v úterý od 15. hodin ve dnech 17. leden; 14. únor; 14. březen; 11. duben; 16. květen; 13. červen.

Kdo máte trochu času, zajděte si popovídat. Mohou přijít i nečlenové - VŠICHNI JSTE VÍTÁNI

SPOLKOVÁ SETKÁNÍ - DRUHÉ POLOLETÍ 2016

KDE: již tradičně Salonek Kavárny paní Dagmary

KDY:  vždy v úterý ve dnech 12. červenec; 16. srpen; 13. září; 18. říjen; 13. prosinec od 15.00 hodin, ale od podzimu je možné domluvit dřívější čas (vzhledem ke změně jízdních řádů, které jsou důležité hlavně pro členy ve směru na Písek).

Na listopad je naplánováno promítání filmu HLUBOKÉ KONTRASTY - zaměření na poválečnou problematiku odsunu v česko-rakousko-německém pohraničí. Termín bude včas upřesněn na těchto stránkách i na valné hromadě.

SPOLKOVÁ SETKÁNÍ - PRVNÍ POLOLETÍ 2016

I nadále pokračujeme v tradici setkávat se na našich spolkových posezeních, v dobré náladě při kávičce, při vínečku ....

KDE: Salonek Kavárny paní Dagmar (ČB - Lannova třída, Pasáž Daniela, přízemí, vpravo. Pasáž se nachází proti OD Prior).

KDY: vždy v úterý  ve dnech: 12. leden; 16. únor; 15. březen; 12. duben; 10. květen; 14. červen. Salonek máme rezervován od 15.00 hodin.

Fotografie z některých posezení naleznete v sekci Fotogalerie - spolková setkání, foto.

SPOLKOVÁ SETKÁNÍ - DRUHÉ POLOLETÍ 2015

V tomto období máme možnost setkávat se opět v "našem salonku" na Lanovce v úterních termínech: 14.červenec; 11.srpen; 8.září; 6.říjen; 10.listopad; 15.prosinec.  Začátky tradičně od 15. hodin.

UPOZORNĚNÍ: vzhledem k uzavření restaurace Hotelu FILIP se naše spolková setkání přesouvají  do uzavřeného proskleného salonku Kavárny paní Dagmary, který se nachází napravo v přízemí Pasáže Daniela (proti OD Prior, České Budějovice). Veškeré výše uvedené úterní termíny zůstávají v platnosti, včetně začátku setkání.

SPOLKOVÁ SETKÁNÍ - PRVNÍ POLOLETÍ 2015

Na první pololetí roku 2015 jsou spolková setkání naplánována již tradičně na úterky, vždy od 15. hodin v termínech - 13. leden; 10. únor; 17. březen; 14. duben; 12. květen; 16. červen.

Salonek Hotelu Filip na českobudějovické Lannově třídě má nového nájemce a označení česko-vietnamská restaurace. Obsluha je však  ochotná a vstřícná i ohledně nabídkového sortimentu. K šálku kávy či sklence vína už si zase budeme moci objednat něco na zub, případně ochutnat jejich tradiční pokrmy.

SPOLKOVÁ SETKÁNÍ - DRUHÉ POLOLETÍ 2014

Spolková setkání jsou naplánována na úterky od 15. hodin v těchto termínech:  15. červenec; 12. srpen; 9. září; 14. říjen; 11. listopad; 16. prosinec.

Sejdeme se opět v Hotelu FILIP na českobudějovické Lannově třídě.

SPOLKOVÁ SETKÁNÍ V ROCE 2014 - PRVNÍ POLOLETÍ

Naše pravidelná spolková setkání se uskuteční opět v salonku Hotelu Filip (Lannova třída, České Budějovice),  tradičně v úterý od 15.00 hodin v těchto termínech:

14. leden; 11. únor; 11. březen 15. duben; 13. květen; 10. červen

SPOLKOVÁ SETKÁNÍ V ROCE  2013 - DRUHÉ POLOLETÍ

Naše pravidelná spolková setkání se uskuteční v salonku Hotelu Filip (Lannova třída, České Budějovice),  tradičně v úterý od 15.00 hodin v těchto termínech

9. červenec; 13. srpen; 17. září; 15. říjen; 12. listopad; 10. prosinec

Zajděte si jen tak popovídat nad šálkem kávy či sklenkou vína, podělit se o zajímavé tipy na výstavy nebo knihy, navrhněte témata spolkových exkurzí nebo výletů. Na tato neformální setkání mohou s Vámi přijít i Vaši známí, členství v našem spolku pro ně není podmínkou. Na brzkou shledanou v salonku Hotelu Filip.

Zde nás najdete - mapka

Některé fotografie ze spolkových setkání, uskutečněných v  kalendářním roce 2013, si můžete prohlédnout ve fotogalerii